Välj granola utan socker

13 mars 2022 Jenny Olsson

editorial

Idag är det vida känt att vi påverkas av vad vi äter. Att hålla en bra kost utan fett och socker är inte vara viktigt ur viktsynpunkt utan det påverkar också vår energi och hur vi mår i stort. Idag finns också ett brett sortiment att välja på som är nyttigare och som faktiskt inte smakar sämre. Till exempel använder man mer naturliga produkter i många livsmedel vilket gör att man inte ens känner att de inte innehåller tillsatt socker. 

 

granola utan socker

Easis är ett företag som säljer massor av produkter utan tillsatt socker, som gör det enkelt att äta nyttigare. Här finns bland annat granola utan socker. Här är det enkelt att också hitta fler alternativ till frukosten om man vill undvika det vita sockret. Här finns också flingor och sylt tillsatt utan socker. Däremot innehåller de naturligt socker, vilket är ett bättre alternativ. 

Välj granola utan socker

Många produkter som vi i vanliga fall äter till frukost innehåller just tillsatt socker, vilket tillsammans kan bli ganska mycket och kan påverka kroppen negativt. Det raffinerade, vita sockret är en riktig miljöbov och genom att förändra sina matvanor, tillsammans med andra faktorer som at röra sig tillräckligt, kan göra stor effekt på hälsan och välmåendet. Förutom att undvika socker ska man försöka få i sig mycket antioxidanter som frukt, bär och grönsaker. Det är också bra att använda sig av så rena produkter som vanligt. Kan man till exempel välja rena bär istället för en söt sylt så är det såklart att föredra. Ibland vill man kanske dock ha sylt till gröten, juice eller marmelad på mackan och då är det oerhört bra att dessa alternativ som Easis har finns. 

Det ska inte vara krångligt att äta nyttigt och idag är det heller ingen konst. Genom att välja produkter som är bättre och utan socker har man genast förbättrat sin måltid. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?