Snygga designgolv

09 maj 2022 Jenny Olsson

editorial

Ett snyggt golv kan verkligen göra underverk. Det kan lyfta hela rummet och ge det ett helt nytt uttryck. När ett äldre, slitet golv byts ut till ett nytt och fräscht designgolv blir det verkligen skillnad för hela uttrycket. Om man ska lägga nytt golv i en lokal är det bra att leta upp en golvtillverkare och golvläggare som har den rätta kvaliteten och kompetensen. Hos https://www.amtico.com/se/lvt/produktsoekning/DC357/ kan man förverkliga sina idéer med hjälp av deras program Room Visualiser där man kan utforska rum med deras olika golv och se hur resultatet skulle se ut.

Amtico har en mängd olika designgolv, vilket gör det enkelt att hitta ett passande golv för lokalen. De är dessutom kunniga och har egna golvexperter, vilket gör att det känns både enkelt och tryggt att köpa sitt golv av dem. 

 

Designgolv

Välj rätt golv 

Om du ska lägga golv i en större lokal, till exempel en kontorslokal kan du börja med att fundera vad du vill att rummet ska ge för uttryck. Vill du att rummet ska vara livligt med mönster eller vill du ha en lugnt uttryck som du får med till exempel ett trägolv? Med golv kan man både harmonisera och bryta av och skapa spännande uttryck. Om det är många rum som ska renoveras eller byggas så kan du också fundera på om du vill ha samma golv i alla rum så det blir enhetligt eller om du vill att rummen ska ge olika uttryck.

När man väljer golv ska man också tänka på att välja ett som passar för ändamålet. I ett kök eller en hall där många kommer in med blöta skor om hösten och våren är det bra att lägga ett golv som är tåligt. Vill du sedan ha samma golv i resten av lokalen går det utmärkt, det viktigaste är att golvet är robust och tål väta i utrymmen som det förekommer. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?