Smartklockor med GPS och andra inbyggda finesser är väldigt användbart i vardagen

10 augusti 2021 Cecilia Olsson

Våra mobiltelefoner är något som åker i och ur fickan eller väskan väldigt många gånger per dag. Man ska kolla mailen, skriva meddelanden, svara på samtal, spela spel, kolla sociala medier med mera. Det finns helt enkelt väldigt mycket vi använder våra smartphones till och för att göra användandet ännu smidigare så kan man investera i en Smartwatch. Den gör att man kan hålla koll på det som händer på telefonens skärm utan att man måste ha den framför sig. 

Smartklockor har många användbara funktioner 

Många använder sin smartklocka till att hålla kolla på framsteg inom träning och även bli påmind om olika saker relaterat till hälsa. De allra flesta smartklockor har inbyggd pulsmätare, stegräknare och vissa har även GPS för att man enkelt ska kunna hålla koll på löprundan.

Smartklockor med GPS är dessutom väldigt bra för äldre som har börjat bli virriga (eller rent av blivit dementa) och inte alltid vet var de är. Med en GPS-klocka för äldre blir det möjligt att få kontakt med sina anhöriga på ett enkelt och snabbt sätt. Klockan fungerar som ett alternativ till en telefon och dessutom som en lokaliseringsenhet om man som anhörig behöver se var den äldre befinner sig.

Välj klocka utifrån vad den ska användas till

Förutom att använda klockan till att motivera sin träning eller enkelt få kontakt med en äldre anhörig så kan de såklart även användas till att styra funktioner på telefonen. Utan att behöva ta fram mobilen kan man läsa notiser, byta låt på Spotify, svara på meddelanden och mycket mer.

https://mysmartwatch.se/ hittar man smartklockor med många olika funktioner, vilket innebär att man kan hitta precis det man behöver. Hos Mysmartwatch finns dessutom väldigt snygga smartklockor i flera olika stilar. Söker man kvalitet till bra pris så kan det helt enkelt vara rätt butik att vända sig till. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?