Så lyckas du med lyxcamping

09 september 2019 william eriksson
Så lyckas du med lyxcamping

Campinglivet i all ära, men har det inte en tendens att vara mysigare i tanken än när man faktiskt är på plats? Ett spöregn tränger igenom tältduken och kryper in i sovsäckarna. Varenda pryl är helt enkelt plaskvåta. För att ta sig runt i det minimala utrymmet får familjemedlemmar gå hukade och snava över luftmadrasser. När mörkret har lagt sig och urinblåsan ger sig till känna så svär man över ficklampan som verkar ha gått upp i rök. Familjesemestern blir helt enkelt inte så mysig som man tänkt sig när myggbetten börjar att klia.

 

Ett inte så lyckat försök till uppgradering

“Men, husvagn då?” tänker ni då ni vägrar göra om samma misstag en gång till. Så ni köper ett begagnat litet hem som ni hakar på bak på bilen. Då upptäcker ni hur svårt det verkligen är att backa och få den där vagnen i rätt ruta på campingplatsen. Lite framåt, lite bakåt och resten av familjen står och gapar och vevar utanför för att hjälpa till. Svettpärlorna i pannan börjar tränga fram när resten av campingen bevittnar de tappra försöken.

 

 

Husbil – den verkliga vägen till lyxig camping

Vad är då lösningen på drömmen om campinglivet? Givetvis en husbil! Blöta bäddar är ett minne blott, försök att backa med ett stort bihang bak på bilen likaså. Det enda ni behöver hänga där bak är möjligtvis ett gäng cyklar till familjen för ett mysigt sätt att ta sig fram på campingen. I en husbil sover ni i sängar som är lika sköna som hemma och har toalett och dusch. Ni glider in på campingen med stil och glider därifrån lika smidigt mot nya äventyr.

Ta familjen på semester utomlands genom att ta med er ert hem på vägarna. För att lyckas med er lyxcamping se här: http://www.campea.se/Husbilar

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?