Plåtslagare när du ska lägga nytt tak

18 maj 2020 Jenny Olsson

Ett helt och friskt tak har många fördelar. Dels ger ett snyggt och nytt tak ett välkomnande intryck och hela huset känns fräschare och dels höjer det också värdet på huset. Det ger också ett friskare hus då ett gammalt och läckande tak till exempel kan göra att fukt letar sig in i undertak och väggar och kan i värsta fall orsaka mögel. Att åtgärda sådana skador kan både vara kostsamt och tidskrävande och därför är det mycket värt att åtgärda ett gammalt och trasigt tak i tid. 

Ett tak håller under väldigt lång tid och tar man hand om det, genom att åtgärda små trasiga partier och hålla det rent med jämna mellanrum så kan det hålla ännu längre. Det finns många hållbara material att använda sig av som plåt eller tegel.

Om man har bestämt sig för att byta ut sitt tak och ska anlita en plåtslagare finns några saker att tänka på. Man ska välja hantverkare med omsorg. Hör dig gärna för och se om vänner och bekanta har några rekommendationer. Man kan också kika på internet och se vilka företag som finns och se om de har några referenser på sin hemsida. I annat fall kan man ringa företaget och be om referenser och sedan kontakta dem. När man har valt ut några företag är det dags att ta in offerter. När man fått in offerterna ska man tänka på att inte stirra sig blind på priset. Läs hela offerten noggrant och gör en bedömning av företagets kompetens, referenser och erfarenhet innan du tar ett beslut.

 

Det finns ett duktigt företag som heter Norin och Hedlund Plåtslageri AB. De har en bygg-, design- och inredningsverksamhet och utför plåtarbeten för både företag och privatpersoner. Här står ledord som trygghet, god service och kvalitet i fokus och här strävar de alltid efter nöjda kunder!

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?