Överraska en vän med blommor i Järfälla

17 oktober 2021 Lily Hansen

editorial

Vad kan väl egentligen vara härligare än att få överraska en av dina vänner med en vacker bukett? Att göra någon annan glad gör ofta att man blir glad själv också, eller hur? Det finns gott om vackra blommor i Järfälla att välja på. Är det en bukett med rosor eller en bukett med säsongens olika blommor som lockar dig mest?

När det gäller blommor så pratar man ju ofta om att de betyder något. Liljor exempelvis brukar vara en sådan sak som används mycket vid begravningar och liknande. Men det finns ingenting som säger att du inte kan köpa och ge bort liljor till din vän om det är det du vill. Kanske tycker vännen mycket om liljor?

Man säger mycket med blommor. Säg det med blommor, brukar man ju ofta säga. Att ta en blombukett till en sjuk familjemedlem kan till exempel betyda krya på dig eller jag tänker på dig. Eller ett stort fång med blommor, kanske röda rosor, till den du håller kär? 

 

Säg det med blommor

Oavsett vad du vill säga, så kan du alltså säga det med blommor. Människor blir glada av blommor, och det finns ju få blommor som är direkt fula. Det är nog ingen som blir på dåligt humör eller sur av att få vackra blommor, oavsett vem de är ifrån. 

Om du skulle vilja överraska någon du tycker om på riktigt så kan ett blommogram vara något. Att du helt enkelt köper en bukett blommor av ditt eget val och sedan ber ett blombud skicka över blommorna. Då blir mottagaren både förvånad och glad på samma gång. 

Födelsedagar, till jul, eller bara för att du vill. Köpa blommor och ge bort är alltid en bra idé, och både du själv och den du sänder dem till kommer att le hela dagen lång.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?