Nya utmanande äventyr

13 mars 2020 william eriksson
Nya utmanande äventyr

Längtar du efter nya spännande äventyr och ny inspiration till ert sexliv? Idag finns en uppsjö av sexleksaker av alla de slag – tänkbara och icke tänkbara. Inte ens fantasin sätter gränserna … du kommer att bli förvånad. Vet du då vad som tilltalar dig och vad din partner går loss på. Vill du överraska med en erotisk gåva till er nästa dejt eller myskväll? Likväl som det finns galet många varianter på sexleksaker nuförtiden finns det så klart galet många butiker både i real life och online som säljer dem. Om du inte alls vet var du ska börja söker du kanske ett test eller en guide.

 

Hela utbudet online

Om du inte vet var du ska börja eller vad som passar dig / er så kan det vara en bra början att kolla in bredden av allt från vanliga vibratorer och dildos till vibrerande ägg, fjärrstyrda leksaker, dubbel leksaker och mer. Vill du botanisera och även bli vägledd med hjälp av guider och bäst i test så klik här. Det finns galet många topplistor och dessa hjälper dig att finna den kategori du tror på, sen bör du bli mer än nöjd med de som fått bra testresultat.

 

 

Besöka en fysisk butik

Är du personen som vill klämma och känna så är det ju bra att kolla upp var du hittar en fysisk butik. Då ser du storlekar ordentligt och kan klämma och känna på material vilket gör det betydligt enklare att finna de sexleksaker du tilltalas av och blir sugen att leka med. I en fysisk butik finns även kunnig personal vilka du kan fråga om råd, vilket kan vara bra om det är din första gång att köpa sexleksaker. Föredrar du dock att läsa på själv och glutta runt på alla möjliga funktioner och modeller så är ju en shop för sexleksaker på nätet perfekt!

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?