Konferens i Värmdö ger inre frid

21 juli 2021 Lily Hansen

En lyckad konferens vill alla ha, det gäller att välja rätt anläggning för den konferens som är aktuell. Det är viktigt med en bra balans mellan möten och aktiviteter. Du får en inspirerande miljö om du lägger en konferens i Värmdö där det finns tillgång till aktiviteter i skärgårdsmiljö. Närheten till Stockholm är en stor fördel, det går att kombinera vacker natur med storstaden.

God mat och dryck är uppskattat av deltagarna vid en konferens, och att hålla den i skärgårdsmiljö ger möjlighet att kunna sitta ute och njuta. Kanske en picknickkorg ute i gräset med utsikt över havet eller en nattmacka i solnedgången. Det kan även finnas möjlighet att spela tennis, boule och beachvolleyboll på vissa anläggningar. 

Fördelar med konferens utanför stan

Att lägga en konferens utanför stan innebär gott om utrymme för större grupper, miljöombyte ger ny energi, inget bök med parkering och passning av parkeringstider behövs. Om det gäller en längre konferens så passar det bra då det finns många möjligheter till utomhusaktiviteter. Att lägga konferensen inne i stan kan innebära att deltagarna gärna vill smita iväg och utforska stan på egen hand. Sammanhållningen blir inte lika stark då som om man håller den utanför stan.

Enligt forskare så dämpar naturen stress vilket i sin tur leder till ökad kognitiv förmåga. Miljöombyte är alltid bra, det ökar vår kreativitet och produktivitet och det är något som gynnar företaget. Produktiv personal är en tillgång för företaget, och även en inre frid ger väl utfört arbete. Att lägga en konferens i Värmdö är ett bra val för att få nöjda och glada deltagare. Där bjuds det till exempel bad, utsikt över havet och vandring i vacker natur.

Paddla kajak kan vara en aktivitet som står på schemat, eller kanske en båttur, det är möjligt om du lägger konferensen på natursköna Värmdö. 

 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?