Intensivkurs med boende inkluderat för den som vill ta körkort i Sala

07 december 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att vara innehavare av ett körkort är något som kan bidra till stor frihet eftersom det innebär att man snabbt kan ta sig från en plats till en annan utan att vara beroende av någon annan. Det gör att väldigt många vill ta körkort så snart de fyllt arton. Det är dock väldigt mycket annat som händer i den åldern och det kan vara svårt att hinna med alla måsten och drömmar. Då kan det vara bra att anmäla sig till en intensivkurs där man kan lägga fullt fokus på körkortet under två veckors tid. 

Det kan vara svårt att hitta tiden att övningsköra

Det är inte bara tonåringar som har mycket att göra, även de som ska övningsköra med tonåringen kan ha fullt upp, vilket leder till att det kan gå lång tid mellan de olika tillfällena för övningskörning. Då är en intensivkurs ett mycket bra alternativ eftersom det kan skynda på hela körkortsprocessen. Det ger möjligheten att träna intensivt, framförallt på sin bilkörning, vilket kan bidra att man snabbare känner sig bekväm som bilförare. 

image

Intensivkurs på en lugn och trygg plats 

Är man intresserad av att gå en intensivkurs där man kan utveckla sina färdigheter i bilkörning i en lugn och trygg miljö så kan man vända sig till Silverstadens trafikskola i Sala. De erbjuder intensivkurser för B-behörighet, både för manuell- och automatväxellåda. Om man inte är bosatt i Sala så har de även färdiga utbildningspaket med boende inkluderat. Läs mer på https://www.silverstadenstrafikskola.se/intensivkurs-korkort-med-boende/.

Trafikskola som ser till varje elevs unika förutsättningar och behov

På Silverstadens trafikskola vet de att varje elev är unik och de skräddarsyr därför utbildningen efter varje elevs enskilda förutsättningar. Har man särskilda behov som till exempel läs- och skrivsvårigheter eller någon eventuell diagnos så tar de även det till sig för att kunna hjälpa till på bästa sätt. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?