HItta den perfekta lokalen för konferens i Malmö

09 november 2022 Staffan Ehrlin

editorial

Hitta den perfekta lokalen för konferens i Malmö

Efter restriktionerna släppte och vi kunde börja umgås mer obehindrat även på arbetsplatsen var att anordna en konferens/ kick off för våra anställda en av de första sakerna jag planerade att göra. Konferensen är ett utmärkt tillfälle att få alla på samma sida, skapa entusiasm och drivkraft för kommande projekt och även ha lite roligt tillsammans.

Jag tror alla har varit på tråkiga konferenser där man egentligen bara längtar bort från det klaustrofobiska rummet man blivit placerad i och bort från alla människor. Men en bra konferens behöver inte vara så! Konferensplanering är faktiskt en av mina favoritsaker att göra. Men det tar också väldigt mycket tid.

Jag börjar alltid med att välja den perfekta platsen. Det är viktigt att hitta en plats som har tillräckligt med utrymme för att alla ska kunna röra sig bekvämt och som har all nödvändig utrustning. Med utrustning menar jag teknologier som krävs för att kunna genomföra smidiga föreläsningar. Har måste man så klart stämma av med de talare man har hyrt in så att de har vad de behöver.

Konferens

Hjälp finns att få

Det finns en rad företag som erbjuder en mängd olika kurser som kan tillgodose olika behov och intressen. Personalen på dessa ställen är mycket hjälpsam och engagerad i att se till att din konferens går smidigt. Så du behöver inte göra allting själv, vilket jag till min glädje upptäckte. Vid mitt senaste event använda jag mig av konferensmalmo.nu

Företag inom denna branch kan hjälpa dig med allt från utrustning till mat. Och det bästa är att många av dem de har åtagit sig att vara miljövänliga, vilket är mycket viktigt för mig.

Nu när du känner till alla grunderna finns det verkligen ingen ursäkt för att inte hålla en lyckad konferens! Kom bara ihåg att boka din lokal och dina kurser ganska långt i förväg.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?