Använd gasolflaskor i trädgården

20 juni 2020 Cecilia Olsson

Semestertiderna är här och bjuder in till härliga dagar och kvällar i trädgården. Det krävs dock viss preparering för att uteplatsen och trädgården ska vara i perfekt skick för mysiga stunder. 

Se till att trädgården är i toppskick

Det kan ha växt upp mossa och ogräs mellan stenplattor som gör att det ser slarvigt ut och kan i värsta fall förskjuta dom så att gången blir ojämn, det bör rensas bort för en vackrare trädgård. Att ha värme på uteplatsen är skönt de dagar som är lite svalare och när kylan smyger sig på under kvällen, då är en terrassvärmare bra att ha. Har man tänkt att bjuda på god mat är grillen nästan ett måste för en riktigt lyckad middag i trädgården. Något som kan förstöra stämningen är envisa myggor, därför bör man se till att det finns effektiva myggfångare tillgängliga. 

Gasol är en produkt som är användbar till mycket

En produkt som är effektiv till alla ovannämnda saker är gasol. Genom att använda en gasolgrill blir det mindre jobbig rök och os vid grillningen, man kan dessutom enkelt kontrollera värmen (något som inte är speciellt lätt med en vanlig kolgrill). Värmekontrollen gör det ännu lättare att få perfekt grillad mat. Man kan även använda gasol för att ta bort mossa och ogräs mellan plattorna i trädgården på ett enkelt och snabbt sätt utan att det hamnar gift i grundvattnet. En gasoldriven terassvärmare är mycket effektiv när man behöver extra värme och gasoldrivna myggfångare kan hålla oönskade gäster borta.

Primagaz har gasol för hem, trädgård och fritid. Primagaz Sverige AB säljer och distribuerar gasol och gasolutrustning över hela landet. Deras affärsområden är försäljning av gasol i flaskor och bulk, försäljning av gasolutrustning för fritid, service och industriellt bruk, samt teknisk rådgivning, service och utbildning. Primagaz har ett brett utbud som gör att man utan problem kan hitta rätt gasolflaska för jobbet.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?