Anlita en flyttfirma i Stockholm och slipp stressen

28 augusti 2021 william eriksson

Det är många som stressar upp sig över flytten fast att de egentligen inte behöver göra det. Dagens moderna flyttfirmor kan ofta sköta både packning, flytt, uppackning och ibland även flyttstäd. För den som också gärna vill hinna renovera den nya bostaden innan flyttlasset kommer brukar många flyttfirmor även kunna erbjuda magasinering av bohag. 

Att antalet flyttjänster ökat beror troligtvis till stor del på rut-avdraget som gjort att allt fler människor har råd att anlita en flyttfirma. Detta har i sin tur lett till att antalet flyttfirmor ökat och därmed också konkurrensen som då gjort att många flyttfirmor profilerar sig genom att erbjuda fler tjänster i samband med flytt. Med andra ord går det mesta med en flytt att lösa ganska så enkelt, bara man är beredd att släppa kontrollen något. Fast givetvis gäller det att också hitta en pålitlig flyttfirma.

 

 

Prisvärd flytthjälp

Visst kan man låta flyttfirman sköta alla moment i en flytt men det är också en fråga om pengar. Kanske vill man hellre köpa en ny snygg soffa till den nya bostaden än att låta flyttfirman också sköta packning och flyttstäd? Som ung vuxen eller student är det inte heller säkert att man har så stor budget att röra sig med

Då kan det vara bra att känna till att det exempelvis finns en flyttfirma i Stockholm som erbjuder olika paketlösningar. I lågprisbudgetklassen ansvarar man själv för att packa och bära till och från flyttbilen. Flyttfirmans chaufför fördelar bara bohaget i flyttbilen och kör sedan lasset till den nya adressen. Det kan vara bra att kontakta några olika flyttfirmor i god tid innan man ska flytta, för att höra vilka olika typer av flyttjänster de erbjuder och be om prisuppgifter. Då det finns gott om flyttfirmor och konkurrensen är stor går det att få flytt till väldigt förmånligt pris.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?