Air Wick kan göra ditt hem extra välkomnande

19 juli 2020 Cecilia Olsson

De allra flesta vill nog ha ett välkomnande hem som är trevligt att vistas i. Att kunna umgås i en trevlig miljö med de man tycker mest om kan ha en mycket positiv inverkan på välmåendet. För att få det där hemmet med det lilla extra så finns det några saker som det kan vara bra att tänka på. 

Plats att umgås

Tycker man om att bjuda in släkt och vänner på goda middagar, spelkvällar eller bara till att umgås över ett glas god dryck så är det viktigt att ha bekväma platser där man kan göra detta. Vill man att det ska vara avslappnat är det bra med en rymlig soffa och fåtöljer som ser inbjudande ut med kuddar och plädar (så länge man ser till de inte tar upp för mycket av sittytorna). Det ger ett mjukt, varmt och inbjudande intryck. Ska det ätas mat är bekväma stolar vid ett vackert uppdukat bord en bra uppsättning för en lyckad tillställning.

Dofter som välkomnar 

Har man lagat en härlig middag eller gjort nybakade bullar så kan doften av det vara otroligt inbjudande, men det är också bra att ha en härlig ”grunddoft” i hemmet för att det ska vara behagligt att umgås i. Dofter kan sätta prägel på hemmet och skapa en trevlig atmosfär. Till exempel har lavendel och vanilj en avslappnande effekt och pepparmynta är i allmänhet uppfriskande. Ett bra sätt att sprida väldoft i hemmet är genom att använda sig av luftfräschare. Air Wick har flera härliga produkter som kan få hemmet att dofta underbart dygnet runt, alla dagar i veckan. Det är bara att välja och vraka mellan deras olika produkter och dofter för att hitta det som passar perfekt till det aktuella tillfället. Man hittar ett brett utbud av produkter från Air Wick till mycket förmånliga priser hos Coolpriser. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?