Välgjord Billackering i staffanstorp

30 november 2021 william eriksson

editorial

Om man fått en skada i lacken på sin bil så ser det väldigt trist ut. Då vill man fixa det så fort som möjligt så det ser ut som innan. Och det gör det om man går till en billackering i Staffanstorp. 

En lackskada kan uppkomma på många olika sätt och den behöver inte ens vara stor för att dra ner hela intrycket av bilen. Kanske ena dörren på bilen blivit skadad eller så har man fått en buckla på skärmen. Plåtverkstaden gör sitt och bucklan försvinner, men den avgörande biten är att få till en snygg lackering också.

Hos https://www.bilskadecentralen.se/vara-tjanster/bilskador/billackering/ är man rutinerad när det gäller lackskador och har bra kontakt med försäkringsbolagen så att man kan hjälpa till att ordna med alla papper. Sedan kommer ju det viktigaste – själva lackeringen och det är dom ännu bättre på.

 

image

 

Hos en billackering i Staffanstorp finns den absolut senaste utrustningen

Det räcker ju i och för sig inte med att ha en välutrustad och modern verkstad. Det måste finnas skickliga lackerare också, och det finns det i Staffanstorp. Lackerarna har lång erfarenhet av att arbeta med alla sorters bilar och de håller sig uppdaterade om allt nytt som kommer. De har dessutom ett riktigt stort urval av färger och är skickliga på att hitta precis rätt nyans till lacken för att det inte ska synas att bilen varit skadad.

Man kan tro att billackering är en miljöfarlig bransch, men på billackeringen i Staffanstorp arbetar man medvetet för att ta hand om miljön. Man använder vattenbaserade medel i så stor utsträckning som möjligt och tar hand om spill. Allt som går att återvinna sorteras och om det finns miljöfarligt material körs det till deponi. För att spara energi använder man bara LED-lampor i verkstaden och uppvärmningen sköts av en värmepump. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?