Uppdatera badrummet med snygga våtrumspaneler

06 oktober 2021 Cecilia Olsson

editorial

Att ha ett snyggt badrum känns oftast både trevligare och fräschare jämfört med ett utdaterat badrum. Därför kan det med jämna mellanrum behövas lite uppdatering för att hålla rummet fint och fräscht. Ibland kan det räcka med att byta ut mindre saker såsom krokar, belysning och textilier, men ibland finns det behov för en större förändring. Det kan dock vara lite känsligt när det kommer till vad man kan göra själv i ett badrum, eftersom det är ett våtutrymme som därmed måste klara fukt och väta annars kan det uppstå stora problem såsom fuktskador och mögel. 

För den som vill göra jobbet själv

Det kan därför vara dumt att ge sig på att kakla om badrummet utan tidigare erfarenhet. Något som man däremot kan göra själv och som definitiv ger rummet en ny look är att sätta upp våtrumspaneler. Det smidiga med våtrumspaneler är att man kan montera dem direkt utanpå befintliga kakelplattor. 

Panel som inte kräver mycket underhåll

Ytterligare en stor fördel med våtrumspaneler är att de är väldigt lätta att hålla rena. Istället för att behöva gnugga i kakelfogar för att få badrummet helt rent så kan man enkelt torka av panelerna med en fuktig trasa. Det gör att det går betydligt smidigare och snabbare att få hela badrummet så rent och fräscht som man önskar. 

Slitstark våtrumspanel för olika smaker

Hos e-plast.se hittar man Easywall våtrumspaneler. Dessa våtrumspaneler är hållbara, reptåliga och UV-beständiga. Easywall våtrumspanel är tillverkad genom att kombinera kvalitetsmaterial i 3 skikt till ett superstarkt material, de består av en hård kärna i kvalitetsplast som appliceras på en mycket motståndskraftig aluminiumskiva på vilken designen eller färgen trycks. Det gör att de håller sig fina i väldigt många år. I sortimentet hos e-plast.se går det dessutom att hitta flera olika designs, från snygga motiv till härliga färger. 

 

 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?