Spiraltrappa, byggtrappa eller en vanlig trappa – Här finns det du söker

09 februari 2022 Jenny Olsson

editorial

Stegfabriken är Sveriges största återförsäljare av kvalitetstrappor.

Hos stegfabriken.se finns en uppsjö av kvalitetstrappor att välja mellan och det bästa av allt är att de är tillverkade i bästa möjliga kvalitet. Oavsett om man söker en vanlig trappa, spiraltrappa, lofttrappa eller vindstrappa så kommer man garanterat finna det man letar efter i butiken.

Stegfabriken tar in trappor från Skandinaviens ledande producenter och skulle det mot förmodan vara så att du som kund inte finner det du letar efter så går det alltid bra att kontakta kundservicen så gör de allt i sin makt för att skräddarsy eller beställa hem det du söker. 

trappa

Butiken för både privatkunder och företag.

Det gedigna utbudet är riktat både till privatpersoner som kan finna trappor i alla utföranden och material men även till företag då de även tillhandahåller byggtrappor och ställningar till branscher som är i behov av dessa. Så, behöver du en trappa – Stegfabriken har det du söker.

Utbudet hos stegfakriken.se täcker alla behov i ditt hem men även utomhus kan de stå till tjänst. I butiken finns även Nordens största utbud av utomhustrappor. Trappor till terrasser, altanen eller till industrin gå att finna här och fungerar inte någon av standardlösningarna så går det utmärkt att fylla i ett formulär och få en offert på en speciallösning.

Säkerheten är otroligt viktig när det handlar om trappor då de utgör en stor del av personskador orsakade av otäcka fall. Stegfabriken är oerhört noggranna med vilka varumärken de använder och det är endast de mest högkvalitativa och säkra som kommer in till butiken. Några av varumärkena man arbetar med är Laggo, Fakro, Dolle, Zarges och EW Vindstrappor.

Säkerheten är alltså på topp och när man väl bestämt sig för en trappa och lägger sin beställning så kommer leveransen inom några få dagar. Vidare finns alltid en fin service och support att tillgå hos Stegfabriken. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?