När det smäller till eller havererar – bärgare i Stenungsund

15 januari 2022 jonas olsson

editorial

PANG! Det small till! Den där förbannade,  ja, du vet vad. Han eller hon körde rakt ut framför näsan på dig. Som tur är så är du oskadd och, inte för att du bryr dig om det just nu, så är den andra föraren också OK. Du vet att dina känslor just nu gör att du inte är det minsta brydd om dennas hälsa, men att du kommer att bry dig sen.

Efter ett högljutt gräl där alla möjliga förolämpningar har utbytts så lugnar ni båda ner er. Ni byter försäkringsinformation och sen är frågan hur ni tar er därifrån. Det har bildats en kö bakom er och folk börjar bli irriterade.

Som tur är vet du att bärgare i Stenungsund går att ringa till närsomhelst och att de alltid kommer snabbt och forslar bort bilen till en verkstad eller skrot. Frågan är förstås hur du vet det, men det är en fråga för ett annat tillfälle. Vad som är viktigt nu är att få en bärgning på plats snabbt.

 

image

 

Alltid där för dig.

Med en 24-timmars jour så kan du ringa bärgare i Stenungsund närsomhelst. För bilproblem tenderar ju inte att visa hänsyn till när det passar dig. Därför är det viktigt med en service som kommer alla tider på dygnet och hjälper dig. 

Bärgare i Stenungsund jobbar med alla försäkringar. I både halv- och helförsäkringar ingår bärgning, annars så tenderar en självrisk ligga på 1500 kronor, vilket även det är ganska överkomligt för en service som kommer oavsett tid på dygnet. Utöver bärgning erbjuds låsöppning om du inte kan komma in i fordonet. Biltransport finns också om det skulle behövas och det tillhandahålls även däckjour.

Så även om du står där utan skuld, så är sanningen den att du behöver bärga bort åbäket från gatan. Kontakta bärgare i Stenungsund.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?