Hitta rätt logistikmark för dig i Stockholm

23 januari 2022 william eriksson

editorial

Ett nytt företag får inte låta sig begränsas av ytor. Inte ett medelålders eller gammalt företag heller för den delen. Ett företag eller en verksamhet måste alltid ha möjlighet att expandera. Att bli växa och bli större. Både för att företaget ska bli mer framgångsrikt, men i förlängningen också för att kunna hjälpa sitt samhälle och till exempel erbjuda fler arbetstillfällen för de som är redo att bidra med sin arbetskraft. 

Men då handlar mycket om logistik. Närmare bestämd logistikytor. Företag uppe, eller nere, i huvudstaden kan till exempel inte bara trolla fram logistikmark i Stockholm. Det går inte. För det företag som som har allt utom just logistik och ytor att utöva sin verksamhet på kan därför bli oerhört frustrerade. 

Hyr i bra läge

Om det inte finns tillgängliga logistikmarker till uthyrning, vill säga. Det skulle ju förändra alla förutsättningar. I synnerhet om det dessutom ligger i bra läge i förhållande till var man driver sin industri och var man exempelvis ska leverera till. Är priset dessutom fördelaktigt så är det ännu bättre. “Håll tyst och ta mina pengar”, är väl den enda tanken som odlas i ditt huvud i en sådan situation. Om du nu letar efter logistikmark i Stockholm, förstås.

 

logistikmark i Stockholm

 

Besegra den ökade konkurrensen

Det är inte alltid helt lätt att växa till sig i Stockholm som ny företagare. Konkurrensen är stor och det demografiska och geografiska läget för verksamheten är förstås avgörande. Men i grund och botten handlar allt om att ha någonstans att vara. Både för att landa här och nu, men också en plats som tillåter dina drömmar att fortsätta växa.

En sådan plats kan förverkligas genom logistikmark i Stockholm. Men kom ihåg att ingenting kommer att ske av sig själv. Du behöver ta ett initiativ själv. Du kan dock börja med den här länken: https://www.damattsson.se/upplagsmark/

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?