Hitta dina favorittavlor här

27 juni 2019 Jenny Olsson
Hitta dina favorittavlor här

När man ska inreda ett nytt hem eller göra om sitt befintliga ska man tänka på att omge sig av saker, möbler och färger som man gillar. Hemmet ska kännas harmoniskt och personligt och vara en plats som man gärna vill komma hem till. Det viktigaste är att inreda hemmet efter vad man själv tycker, mer än att låta trender styra. På så sätt inreder man ofta mer hållbart eftersom trender kommer och går. 

Ett bra sätt att göra hemmet personligt och sätta sin egen prägel på det är att inreda med tavlor. Genom att sätta tavlor på väggarna kan man liva upp vilket rum som helst. Att inreda med tavlor på kanske annars vita väggar är ett bra sätt att skapa ett blickfång och göra rummet mer levande. Det är dessutom både enklare och billigare än att till exempel tapetsera en fondvägg, då det ofta krävs lite kunskap om man ska göra jobbet själv och i annat fall måste man leja en fackman som gör jobbet. 

Hos Mynewart hittar man massor av fina tavlor. De har ett stort utbud och här finns både tavlor med motiv och abstrakt konst. Den abstrakta konsten kan vara väldigt intressant eftersom det är upp till betraktaren att avgöra vad som syns på den. Man kan också, genom att titta på den flera gånger upptäcka nya saker som man kanske inte har sett innan. 

 

Att beställa tavlor på nätet är enkelt då man i lugn och ro kan sitta och fundera ut vad man vill ha och jämföra tavlorna som finns i sortimentet. Annars kan det ta tid att hitta tavlan som känns rätt, om man ska leta och springa runt i massa olika butiker. Efter beställningen är utförd har man också varorna snabbt hos sig då det bara tar 2-4 vardagar innan man har varorna, efter att man lagt beställningen. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?