Gör din trapphusrenovering så smidig som möjligt

04 maj 2022 Cecilia Olsson

editorial

En trapphusrenovering är en investering som kan göra fastigheten tryggare, mer trivsam samt öka värdet på byggnaden. Det första du möts av när du stiger in i en byggnad är i regel trapphuset, vilket innebär att det också kommer att vara trapphuset som ger det första intrycket av byggnadens insida. Möts du av ett slitet och trist trapphus så krävs det mycket av resten av byggnaden för att det intrycket ska kunna ändras. Även om bostäderna eller lokalerna i huset är fräscha och fina så drar ett slitet trapphus ner helhetsintrycket. 

En trapphusrenovering behöver inte vara besvärlig

Många kan uppleva att en trapphusrenovering känns som ett övermäktigt projekt med så många olika områden och detaljer som ska fixas. Det kan handla om allt från att måla om, reparera snickerier, dra el, sätta in nya postboxar, byta ut dörrar och mycket mer. Visst blir det många delar att hålla reda på om du ska beställa allt från olika hantverkare, men som tur är så finns det företag som erbjuder helhetslösningar när det handlar om trapphusrenoveringar. 

trapphusrenovering

Ett företag som tar hand om mista detalj i trapphusrenoveringen 

Säker Bostad är ett företag som kan sköta trapphusrenoveringar från början till färdigställt projekt. De har duktiga hantverkare som kan återskapa det som är unikt med den specifika fastigheten eller skapa en ny look som ingen annan har. De kan även montera säkerhetsdörrar, måla, installera postboxar och tidningshållare, utföra elarbeten och golvarbeten, renovera fönster, installera låssystem och mycket mer.

Undvik onödigt pappersarbete vid en trapphusrenovering

Det som är så bra med att vända sig till ett företag som kan sköta hela projektet i minsta detalj är att du slipper hålla reda på flera olika kontaktpersoner, kontrakt och fakturor. Genom att anlita Säker Bostad så behöver du endast hålla reda på en kontaktperson och ett kontrakt med samtliga kostnader för alla tjänster. 

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?