Det er muligt at sende pakker billigt

27 februari 2019 Anders Lundtang Hansen
Det er muligt at sende pakker billigt

Man kan bara föreställa sig det irriterande och irriterande scenariot i postkontoret:

Frimärken har köpts, vägits hemifrån, paketet har skickats i förväg, men då får du en anteckning om att du kan komma och hämta ditt paket igen.

Paketet har inte kommit fram. Tvärtom har den skickats tillbaka halvvägs – och har införts ännu mer krävande skatter än vad du hade förväntat från början.

Det kan vara att du hade tänkt att skicka paketet utomlands, men det har sedan blivit stoppat vid tullen och har införts en myriad av oväntade avgifter.

Kanske har paketet inte nått så långt, men det lokala postkontoret vägrade paketet och fann det för tungt i förhållande till det porto som du hade skrivit på paketet – även om man hade ansett extra hemifrån.

Då står man med obestridligt fall och ett paket som först och främst inte har nått sin destination, men som också har blivit dyrare att hantera, utan att ha nått så mycket som ett steg längre i den förväntade processen att skicka den.

Det har i de senaste tiderna i Sverige och de övriga nordiska länderna som Danmark varit en ökning av insamlingen av frakt på postforsändningar med vanlig posttjänst.

Från den övergripande posttjänstsidan lovades det en ökad effektivitet, men den stora delen av svenskar upplever en sänkt kvalitet och dyrare leveranser, som eventuellt är sena eller till och med skadade på vägen.

Detta har lett till en naturlig ökning och ökad konkurrens från oberoende leveransföretag som försöker vinna på marknaden med leveranser, så att de exempelvis kan skicka paket billigt.

Men det här gäller också för många andra transporter, men när vi pratar om leveranser av paket som måste levereras i tid, intakt och utan oförutsedda avgifter, måste du välja det företag som vi just kopplat till ovanstående.

De heter billigtpaket.se och är bäst att skicka paket billigt i landet.

Fler nyheter

20 oktober 2022

Vad är Entresol?